Driven junior lösningssäljare till den spännande digitala mötesindustrin

Inadra levererar Sveriges ledande plattform Jirango för digitala och fysiska event och konferenser. Med stora möjligheter till anpassningar i plattformen för respektive event kan vi leverera riktigt brandade digitala event med många funktioner; från eventwebb och avancerad registrering och betalning till digitalt live-möte med chattfunktioner, agenda, breakout-möjligheter, digitala utställare med chatt och videomöten, one-to-one-videomöten etc.

Bland våra kunder finns bla Dagens Industri, Svenska Kraftnät, Boverket, Karolinska Institutet, ArkDes, Riksantikvarieämbetet, Stockholms Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, UD, Statens Konstråd, Eventyr och Radisson.

Om dig:

Som säljare på Inadra har du en bred kontakt med många intresserade kunder och prospects inom mötesindustrin.
Du arbetar med att själv ta fram potentiella kunder i form av slutkunder eller mot återförsäljare tex. Event- och mötesbyråer. Du bokar själv dina möten och bygger relationer och skapar affärer. Du genomför aktiviteter i form av seminarier och happenings, tillsammans med partners.

Du analyserar företagens behov och erbjuder våra tjänster och produkter. Du har ett starkt driv och är resultatinriktad. Du är envis och uthållig som person och van vid uppsökande försäljning. Du arbetar strukturerat och metodiskt mot satta mål och har god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du har god kunskap om teknik, sociala medier och möjligheter på internet.

Vi erbjuder dig:
– Stora möjligheter att bidra till utvecklingen av din och vår gemensamma framtid
– En företagskultur med entreprenörsanda, gemensamma värderingar och ett stort individuellt ansvar
– En platt organisation med korta beslutsvägar
– Inspirerande arbetsmiljö med intressanta kunder och projekt

Du kommer att arbeta med unika produkter som kontinuerligt utvecklas och du kommer att ha stora möjligheter att utveckla ditt arbete och dig själv då företaget växer.

Skicka ditt CV samt en kort beskrivning av dig själv till career@inadra.se
Märk mailet med ”Säljare”